CONDUCĂTORII AUTO DEPISTAȚI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

CONDUCĂTORII AUTO DEPISTAȚI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Polițiștii atrag atenția asupra riscului pe care în constituie conducerea autovehiculelor sub influența alcoolului pentru siguranța traficului rutier,alcoolul la volan reprezentând una dintre principalele cauzele generatoare de accidente rutiere.

Zilnic, la nivelul județului Cluj polițiștii desfășoară activități în vederea depistării și luarea măsurilor legale față de acei conducători auto care încalcă prevederile legale și conduc autovehicule în stare de ebrietate!

Un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, depistat sub influența băuturilor alcoolice a fost reținut pentru 24 de ore decătre polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, în urma implicării acestuia într-un eveniment rutier din care au rezultat numai pagube materiale.

Ieri, 1 septembrie a.c., în jurul orei 05.15, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN15 E60, în localitatea Luna ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat o concentrație de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acestei măsuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *