Competiții sportive  în siguranță, alături de jandarmii clujeni

Competiții sportive în siguranță, alături de jandarmii clujeni

În perioada următoare, pentru buna desfășurare a manifestărilor publice care vor avea loc pe raza județului și pentru a crea o atmosferă de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

Echipaje de jandarmerie vor fi prezente în zona desfășurării evenimentelor și vor acționa pentru siguranța participanților și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Astfel, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la competițiile sportive care vor avea loc, dintre care amintim: Transylvania Open – W.T.A. 250, concursul  de alergare montană ,,Halcyon Făget Winter Trail”, meciul de volei masculin dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca și SCM Universitatea Craiova, respectiv meciul de volei masculin dintre echipele CS Universitatea Cluj-Napoca și  CS Rapid București.

Le recomandăm participanților la evenimente să respecte indicaţiile organizatorilor și forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *