Cluj-Napoca intră în carantină

Cluj-Napoca intră în carantină

Potrivit informaților în Cluj-Napoca se intră în carantină de noapte începând de joi, în timpul săptămânii, după ce rata de infectare a ajuns la 8,50, potrivit Mediafax.

După ce orașul Cluj-Napoca a ajuns la o rată de infectare de 8,50 la mie, începând de joi se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 20:00 – 5:00, cu anumite excepții.

Magazinele se închid la ora 22.00, oră după care pot livra la domiciliu.

Persoanele vaccinate și cele trecute prin boală nu sunt vizate de restricții.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

De asemenea, pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

Sursa/foto. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/cluj-napoca-intra-in-carantina-de-noapte-si-in-timpul-saptamanii-1692317?fbclid=IwAR2ARZUamOoNEtrkm2XgENufPVawpSDMg9Q–jGVKYsd8K86bxULckX18is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *