Clinica de Neurologie Pediatrică v-a beneficia de noi învestiții din partea Consiliului Județean Cluj

Clinica de Neurologie Pediatrică v-a beneficia de noi învestiții din partea Consiliului Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii tehnico-economici ai unei noi investiții ce vizează imobilul în care funcționează Clinica de Neurologie Pediatrică, situat pe str. Victor Babeș nr. 43. Acesta se află în proprietatea publică a județului și în administrarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

Pentru clădirea cu regimul de înălțime D+P+E+M sunt propuse lucrări de înlocuire a ferestrelor, recompartimentări, reparații ale scărilor, precum și finisaje interioare și exterioare pentru asigurarea confortului termic pentru pacienți şi personalul care deservește clinica. De asemenea, sunt prevăzute instalații de detectare, semnalizare și avertizare la incendiu, dar și instalații pentru hidranți.

Proiectul are o valoare totală de 5.908.134 de lei, cu TVA inclus, și o durată de implementare de 66 de luni. Finanțarea investiției va fi asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, începând cu anul 2023, precum şi din alte surse legal constituite.    

 

Sursa/foto. Consiliul Jdetean Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.