Chris Norman a cântat în prezența a peste 7000 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Chris Norman a cântat în prezența a peste 7000 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

La data de 15.06.2023, Chris Norman a cântat în prezența a peste 7000 de spectatori prezenți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, potrivit organizatorului.

Potrivit lui Radu Groza;

“Chris Norman va concerta la Sala Palatului pe 6 noiembrie 2023”
Liderul trupei Smokie, Chris Norman, a susținut joi seara, un concert de senzație în BT Arena din Cluj-Napoca în fața a 7.000 mii de spectatori care au fredonat piesele sale.

Dechiderea concertului lui Chris Norman din BT Arena din cluj-Napoca, au concertat artiștii:  Ovidiu Lipan Țăndărică & Jessie, dar și Paul Ciuci, de la ”fabrica de hituri Compact”, concert prezentat de Dan Negru.

 

Apoi, împreună cu toboșarul Compact, Ionut Micu, au ținut un tandem la tobe, iar publicul a devenit frenetic.
Paul Ciuci a incantat publicul aducand aminte de hiturile trupei Compact, iar trupa sa a primit ropote de aplauze.

Chris Norman a salutat publicul în românește și a spus: ”Bună seara, ce mai faci, bine” și ”Mulțumesc”.

Spectatorii au cântat versurile și refrenurile tuturor pieselor alături de Chris Norman si spre marea satisfacție a acestuia, publicul a si dansat.

Un artist de exceptie a fost uimit și bucuros de cât de mulți oameni au fost prezenți la spectacolul lui și a postat pe Facebook- ul oficial mulțumire publicului din România si a aclamat multumiri audientei grozave de la Cluj.

“Ne bucuram ca am reusit impreuna cu nume mari ale muzicii romanesti si internationale sa realizam acest spectacol grandios. Acest numar mare de bilete vandute reprezinta si faptul ca publicul isi doreste asemenea show-uri, asa ca va anutam oficial al doulea concert Chris Norman (Smokie) in Bucuresti, la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde va asteptam cu drag. Ne asteptam ca si la Bucuresti sa avem public de toate varstele, asa cum am avut si la Cluj pentru muzica buna nu are varsta”, a încheiat organizatorul evenimentului, Radu Groza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *