Cetăţeni din Turcia şi Tunisia, depistați ascunşi în portbagaj

Cetăţeni din Turcia şi Tunisia, depistați ascunşi în portbagaj

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I si Nădlac II au depistat doi cetăţeni din Tunisia și Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în portbagajul unui autoturism, respectiv deasupra rotii de rezerva a unui automarfar.

În data de 17.09.2021, în jurul orei 23.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Cehia, însoțit de un alt cetățean bulgar în calitate de pasager.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, a fost descoperit, ascuns într-un locaș special amenajat între bancheta din spate și portbagajul autoturismului, un cetățean străin.

 Persoanele în cauză a fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. Astfel, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că, persoana descoperită ascunsă în mijlocul de transport este un cetățean turc, în vârstă de 35 ani.

Ca urmare a celor constatate, cei doi cetăţeni bulgari sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale.

În data de 19.09.2021, în jurul orei 15.10 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean sârb, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat  în Serbia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, echipamente medicale pentru o societate comercială din Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, a fost descoperit  ascuns deasupra locului destinat roții de rezervă, un  cetățean tunisian, în vârstă de 18 ani. Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

VIDEO
doi-cet—-eni-din-turcia—i-tunisia–depista–i-ascun–i-in-portbagaj-si-deasupra-rotii-de-rezerv—-1-.mp4

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/oradea/i-doi-cetateni-din-turcia-si-tunisia-depistati-ascunsi-in-portbagaj-si-deasupra-rotii-de-rezerva-25201.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *