Cetăţeni din Bangladesh, ascunşi într-un TIR cu mobila

Cetăţeni din Bangladesh, ascunşi într-un TIR cu mobila

Potrivit informatilor transmise de catre Politia de frontiera, în data de 21.02.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilă pentru o societate comercială din Ungaria.

În baza analizei de risc s-a efectuat un control amănunţit al mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă, printre cutiile cu mobilă, doi cetățeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din  Bangladesh, în vârstă de 23, respectiv 37 de ani, care au intrat legal în ţara noastră.

VIDEO
migranti-or-22-02–2022.mp4

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/oradea/i-cetateni-din-bangladesh-ascunsi-intrun-tir-cu-mobila-depistati-la-ptf-bors-28165.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.