CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

CERCETAȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI MARE RISC

La data de 28 februarie 2024, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au executat o acțiune operativă, în două localități din județul Teleorman și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de trafic, respectiv deținere, fără drept, de droguri în vederea consumului propriu.

Video – https://youtube.com/shorts/TcLsMRvaIKc

Activitatea a constat în punerea în aplicare a 8 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele a mai multor persoane, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În fapt, s-a reținut că, în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, acestea ar fi deținut și comercializat droguri, către consumatori din județul Teleorman și municipiul București.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, diferite cantități de canabis, semințe de canabis, grindere, mini cântare de mare precizie, o armă neletală (pistol) și sume de bani.

Persoanele cercetate au fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman și S.C.C.O. Teleorman, pentru audieri.

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de o persoană și măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de alte două persoane.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele persoanei reținute un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *