CERCETAȚI PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚE

CERCETAȚI PENTRU FURTURI DIN LOCUINȚE

La data de 14 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au surprins, în flagrant delict, 2 bărbați, care aveau asupra lor instrumente pentru deschiderea prin forțare a ușilor sau ferestrelor și stații de emisie-recepție.

Video: https://youtu.be/AHUIIqDlK9w

În această dimineață, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au prins, în flagrant delict, 2 bărbați, din Cotești și Urechești, de 37 și 38 de ani, imediat după ce ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință, din comuna Bolotești, cu intenția de a sustrage bunuri.

Prinderea a fost realizată în trafic, pe o stradă din municipiul Focșani, activitatea infracțională a acestora fiind documentată aproximativ 8 luni.

Asupra acestora, au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, prin forţare, a încuietorii ușilor sau ferestrelor locuințelor, precum și stații de emisie-recepție.

Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de ieri, 13 februarie, ar fi pătruns într-o locuință, din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Bărbaţii vor fi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Focșani, pentru continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al polițiștilor din cadrul serviciilor de investigații criminale din Brașov, Covasna și Buzău.

Sursa. politiaromana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.