CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI

La data de 21 noiembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiul București, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.                  

Din cercetări a reieșit că, un bărbat, de 39 de ani, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc, către consumatori din municipiul București.

În urma percheziției domiciliare, la locuința bărbatului, au fost descoperite și ridicate aproximativ 200 de grame de canabis, 2 grindere, un loker, un telefon cu cartele SIM, 18.850 de lei, 290 de euro, 30 de lire sterline și 20 de dolari canadieni, despre care există indicii că ar proveni din activitățile de trafic de droguri.

După finalizarea activităților, bărbatul a fost condus la D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – S.C.T.D., fiind reținut, pentru de 24 ore.

La data de 21 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *