Cardurile de transport pentru elevi mai pot fi prelungite

Cardurile de transport pentru elevi mai pot fi prelungite

Cardurile de transport pentru elevi mai pot fi prelungite până joi, 30 septembrie 2021 direct la automatele din stațiile Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Detalii cu privire la încărcarea acestor carduri găsiți urmărind acest tutorial: http://ctpcj.ro/index.php/ro/despre-noi/stiri/tutorial-prelungire-abonament-elevi/1462.  Din data de 1 octombrie 2021 încărcarea cardului se va putea face numai la Centrele de vânzare CTP, deoarece de la această dată expiră abonamentul anterior si nu va mai fi disponibil pentru prelungire la automate.

Elevii care nu au avut carduri de transport până acum și au domiciliul în Cluj-Napoca, pot comanda online cardul încărcat cu abonament pentru anul 2021-2022, de pe site-ul Primariei Cluj-Napoca: https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/. Se poate opta pentru centrul de vanzare al CTP de unde în 2 zile lucratoare se poate ridica cardul de transport.

Pentru toate celelalte situatii (carduri pierdute, abonamente noi, elevi cu domiciliul in alte localitati, etc.), persoanele se pot prezenta în continuare si la centrele de vanzare carduri, cu documentele solicitate: carnet de elev + copie, carte de identitate elev sau parinte + copie și o fotografie recentă (care poate fi făcută și pe telefon). În ceea ce privește abonamentele metropolitane, se va prezenta și adeverința de la primariile comunelor din Asociatia Metropolitană Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *