CARBON, cel mai de succes film moldovenesc, pe ecranele din România

CARBON, cel mai de succes film moldovenesc, pe ecranele din România

Transilvania Film anunță premiera românească a filmului CARBON, regizat de Ion Borș, în cadrul TIFF (Transilvania International Film Festival). Proiecțiile speciale vor avea loc pe 14 iunie, la ora 20.00 și pe 16 iunie, la ora 12.00, la Cinema Victoria (Bulevardul Eroilor nr.51, Cluj) –  https://tiff.ro/film/carbon

CARBON este un film captivant și profund, care explorează subtil teme precum conflictul uman, dezumanizarea și propaganda, oferind o perspectivă provocatoare asupra societății moldovenești.

Acțiunea filmului are loc în Republica Moldova anului 1992, în apropierea zonelor de conflict de pe Nistru. Povestea urmărește peripețiile unui tânăr tractorist care, din dorința naivă de a-și construi o viață “normală” alături de iubita sa, pornește într-o călătorie periculoasă spre împlinirea visurilor.

O descoperire sinistră transformă călătoria într-o aventură plină de situații absurde în care eroul se confruntă cu indiferență, lăcomie și prostie din partea celor din jur. Prin această poveste tulburătoare, el învață lecția esențială de a fi un om, o experiență care îi va schimba viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *