Bărbat prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Bărbat prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Potrivit informaților, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda, a despistat un bărbat de 53 ani, sub influența băuturilor alcoolice, conducând un autovehicul pe strada Română.

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 53 de ani, din Turda, în timp ce se deplasa pe strada Romană, la volanul unui autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Testat alcoolscop ic, bărbatului i-a rezultat o concentrație în valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice.

De asemenea, ca urmare a verificărilor întreprinse de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru documentarea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *