BĂRBAT DEPISTAT ÎN FLAGRANT DELICT, DE POLIȚIȘTI, ÎN TIMP CE TRANSPORTA ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ

BĂRBAT DEPISTAT ÎN FLAGRANT DELICT, DE POLIȚIȘTI, ÎN TIMP CE TRANSPORTA ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ

La data de 30 aprilie a.c. în jurul orelor 01:30, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Cluj, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, au interceptat în trafic, pe Autostrada A3, pe tronsonul Nădășelu-Câmpia Turzii o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din județul Satu-Mare, despre care exista suspiciunea că ar transporta țigarete fără a avea aplicat timbru fiscal.

La controlul efectuat, polițiștii au constatat că acesta transporta 200.000 de țigarete, fără a avea aplicat timbru fiscal.

Totodată, au fost ridicați 7.600 de lei, descoperiți asupra acestuia.

Polițiștii au procedat la confiscarea întregii cantități de țigarete și a celor 7.600 de lei, în vederea continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Vamal.