Autovehicule căutate de autorități, descoperite de polițiștii de frontieră de la Nădlac și Borș

Autovehicule căutate de autorități, descoperite de polițiștii de frontieră de la Nădlac și Borș

Potrivit Poliției de frontieră română, patru autovehicule erau căutate de autorități, fiind descoperite de polițiștii de frontieră de la Nădlac ș Borș.

La data de 13.02.2021, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând un ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorca, înmatriculat în România. Acesta transporta în semiremorcă un tractor marca Class.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că tractorul transportat figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de către autorităţile din Franța la data de 04.07.2020.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a preluat tractorul din Franța pentru a-l transporta pe teritoriul României şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de către autorităţi.

O oră mai târziu, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania la data de 05.02.2021. Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că tatăl său a cumpărat mașina din Germania şi nu știa că aceasta ar fi fost căutată de către autorităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.