Autoturism căzut într-o râpă adâncă de cca 4m

Autoturism căzut într-o râpă adâncă de cca 4m

Potrivit infrmaților transmise de ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe raza localității Someșul Rece.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.40, iar la fața locului au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, căzut într-o râpă, la o adâncime de aproximativ 4m.
Ocupanții erau ieșiți din autoturism și au primit primul ajutor calificat imediat ce salvatorii au sosit la locul accidentului.
O tânără de cca 30 de ani prezenta suspiciuni de fracturi și traumatisme, necesitând asistență medicală de urgență. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, fiind în stare de conștiență și cooperantă.
Au mai fost transportate de la locul evenimentului la spital patru persoane, care prezentau afecțiuni ușoare, pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *