Ambasadorul Indiei în România, în vizită la Consiliul Județean Cluj

Ambasadorul Indiei în România, în vizită la Consiliul Județean Cluj

Potrivit comunicatului transmis de către Consiliul Județean Cluj, Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius Mînzat, a primit joi, 22 iulie a.c., vizita unei delegații formate din Excelența Sa domnul Rahul Shrivastava, Ambasadorul Republicii India în România și doamna Mihaela Gligor, director al Centrului Clujean pentru Studii Indiene din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a avut drept scop dezvoltarea relaţiilor de colaborare precum și identificarea unor modalităţi concrete de consolidare a prezenţei investitorilor indieni şi de impulsionare a schimburilor comerciale dintre cele două părţi.

De asemenea, vicepreședintele Marius Mînzat a vorbit și despre cele mai mari investiții în infrastructura spitalicească gestionate de Consiliul Județean – Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant.

La rândul său, domnul ambasador Rahul Shrivastava, aflat pentru prima dată la Cluj-Napoca, s-a arătat interesat de proiectele aflate în derulare la nivelul Consiliului Județean, manifestându-și întreaga deschidere pentru facilitarea extinderii în județ a unor afaceri cu capital indian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.