Alarmă falsă pe Aeroportul International Otopeni-Henri Coandă București

Alarmă falsă pe Aeroportul International Otopeni-Henri Coandă București

Potrivit primelor informații transmise prin comunicat de către Aeroportul International Henri Coandă, unde in jurul dimineții , s-a înregistrat o amenințare cu bomba, la o aeronava a companiei Lufthansa, care urma sa decoleze. Zborul care avea ca destinație ruta  Munich, fiind programat sa decoleze la ora 06.00, la bordul aeronavei fiind 130 de pasageri.

În dimineața zilei de vineri, 29 aprilie 2022, s-a înregistrat o amenințare cu bombă la o aeronavă aparținând companiei aeriene Lufthansa, care urma să decoleze de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Zborul LH 1655 cu destinația Munchen era programat la ora 6:00 și avea la bord 130 de pasageri. La aeroport s-a constituit o celulă de criză, conform procedurilor specifice în vigoare.
Aeronava a fost parcată la o poziție izolată în vederea derulării, de către instituțiile abilitate ale statului, a procedurilor specifice de intervenție în cazul unei amenințări cu bombă, acestea fiind încă în curs.

Pasagerii au fost debarcați și s-a procedat la verificările care se impun în aceste situații, în prezent aceștia fiind grupați în zona de îmbarcare a terminalului.
Traficul aerian pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București se derulează în condiții normale și nu se înregistrează perturbări.

 

Sursa foto. airlines travel

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.