Acțiuni preventive pentru siguranța rutieră cât și ceea socială

Acțiuni preventive pentru siguranța rutieră cât și ceea socială

Potrivit informaților la data de 05,07,2021, între orele 18,30-20,30, polițiștii din cadrul mai multor secții de poliției din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au desfășurat mai multe acțiuni de prevenție pe linie rutieră, cât și a legii stării de alertă.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Secțiilor 1-7 Cluj-Napoca, Biroului Rutier și Biroului pentru Centru Universitar, fiind verificate piețe și mijloace de transport persoane din cartierul Mărăști, în vederea prevenirii infracționalității stradale și verificării respectării normelor instituite în contextul stării de alertă.

În același timp, au fost instituite filtre rutiere pe raza municipiului, pentru verificarea respectării regulilor de circulație, atât de către conducătorii auto, cât și de către ceilalți participanți la trafic.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost legitimate 89 de persoane și au fost verificate 45 de vehicule.

De asemena, au fost verificate 9 obiective economice din cartierul Mărăști.

Abaterile constatate de polițiști au condus la aplicarea a 27 de sancțiuni contravenționale, 21 dintre acestea fiind aplicate ca urmare a nerespectării normelor de circulație pe drumurile publice, alte 4 fiind aplicate pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în conformitate cu Legea 61/1991R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.