Acțiuni pentru siguranța rutieră

Acțiuni pentru siguranța rutieră

Potrivit datelor transmise prin comunicatul de presă de către IPJ Cluj, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii județului Cluj au acționat preventiv pentru reducerea gradului de victimizare rezultat în urma producerii accidentelor rutiere și impunerea disciplinei în rândul participanților la trafic.

S-a acționat la nivelul județului, fiind demarate controale pentru depistarea șitragerea la răspundere a celor care conduc vehicule sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise.

În perioada 20-22 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au organizat controale în scopul asigurării climatului de siguranțărutieră și diminuarea numărului accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, consumului de alcool sau de substanțeinterzise.

Acționând pe DN1E60 și DJ107M, polițiștii au aplicat circa 70 de sancțiuni contravenționale și au reținut patru permise de conducere, trei dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate peste 120 de persoane și verificate 87 de autovehicule.

În perioada 13-20 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au desfășurat o activitate pentru combaterea încălcării normelor de circulație pe drumurile publice, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *