Acțiuni de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

Acțiuni de deszăpezire și de combatere a poleiului pe drumurile județene

În acest context, în cursul zilei de sâmbătă, 23 decembrie, s-a acţionat pe 14 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin, intervenția fiind realizată cu ajutorul a 12 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 13 drumuri județene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 150 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 14 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 10 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 9 drumuri județene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 140 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 14 drumuri judeţene, cu 12 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri județene, cu 7 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 170 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 24 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri județene, cu 4 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 200 de tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe un drum județean, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 192 de tone de material antiderapant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *