Acțiuni de căutare a unui bărbat dispărut pe lacul Beliș

Acțiuni de căutare a unui bărbat dispărut pe lacul Beliș

Potrivit informaților un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost dat dispărut pe lacul Belis, pentru acesta au fost trimise mai multe echipaje de salvare cu echipă canină a IPJ CLUJ, Salvamont, polițiști și jandarmi.

Forțe din cadrul ISU, IPJ, IJJ și Serviciul Public Salvamont-Salvaspeo sunt implicate în căutările desfășurate pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele, unde a fost semnalată astăzi dispariția unui bărbat, în vârstă de cca 50 de ani.
Astfel, salvatorii și scafandrii din cadrul ISU Cluj, Alba și Hunedoara desfășoară căutări în colaborare cu scafandri Salvamont-Salvaspeo atât prin scufundări cât și pe luciul apei, în zonele unde au fost găsite indicii privind dispariția bărbatului.
De asemenea, căutările au fost sprijinite de o echipă de căutare canină a IPJ Cluj, precum și de echipe de polițiști și jandarmi.

În căutări sunt implicate două bărci ale ISU Cluj, dintre care una dotată cu sonar, 11 salvatori și scafandrii ISU, un echipaj SMURD, patru scafandri din cadrul serviciului public Salvamont-Salvaspeo, o echipă canină și un echipaj al IPJ Cluj și un echipaj al IJJ Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *