ACȚIUNE PREVENTIVĂ CU EFECTIVE MĂRITE PE TIMP DE NOAPTE, PE STRĂZILE PIEZIȘĂ-HAȘDEU

ACȚIUNE PREVENTIVĂ CU EFECTIVE MĂRITE PE TIMP DE NOAPTE, PE STRĂZILE PIEZIȘĂ-HAȘDEU

La data de 6 octombrie 2023, în intervalul orar 00.00-03.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, în colaborare cu Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, ISU Cluj, Serviciul pentru Imigrări Cluj și Poliția Locală Cluj-Napoca au acționat, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale comise în segmentul stradal și pentru reducerea riscului de victimizare în rândul cetățenilor.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Verificările au vizat inclusiv linia sistemelor de securitate private, la 3 societăți comerciale.

În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au legitimat și verificat aproximativ 50 de persoane și au verificat 23 de vehicule.

De asemenea, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.700  de  lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, dar și a celor rutiere.

Totodată, a fost constatată o infracțiune de deținere de substanțe interzise.

Polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 42 de ani, din județul Maramureș, având asupra lui un plic transparent ce conțineau o substanță albă, existând bănuiala rezonabilă că ar fi substanțe interzise.

Plicul a fost ridicat de polițiști, cazul fiind preluat de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *