ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR DIN CLUJ-NAPOCA

ACȚIUNE PREVENTIVĂ A POLIȚIȘTILOR DIN CLUJ-NAPOCA

Potrivit comunicatului trasmis de IPJ Cluj, la data de 30 iunie 2021, politistii din cadrul biroului rutier, si de la ordine publioca, si proximitate, impreuna cu jandarmii si politistii locali din municipiu. In urma acestor actiuni de preventie in sistem integrat pe linie rutiera, au fost data mai multe sanctiuni contraventionale in cursul zilei de ieri.

Prin acesta la 30,06,2021 a.c., în a doua parte a zilei, polițiștii rutieri, de ordine publică, proximitate, sisteme de securitate privată și investigații criminale din cadrul poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat alături de jandarmii clujeni și de polițiștii locali pe raza întregului municipiu.

Peste 200 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în cursul zilei de ieri, în cadrul acțiunii de prevenire a infracționalității în segmentul stradal, creșterea disciplinei în rândul participanților la traficul rutier, precum și în scopul respectării măsurilor pentru combaterea efectelor virusului Covid-19.

Polițiștii rutieri acționează în mod constant pentru prevenirea accidentelorrutiere produse pe fondul consumului de alcool la volan.

Totodată, prin activitățile derulate se urmărește descurajarea și prevenirea nerespectării regimului legal al vitezei, precum și a celorlalte prevederi referitoare la circulația pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *