ACȚIUNE PENTRU REDUCEREA ACCIDENTELOR DE CIRCULAȚIE

ACȚIUNE PENTRU REDUCEREA ACCIDENTELOR DE CIRCULAȚIE

În cursul zilei de ieri, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, prin structurarutieră și cea de ordine publică au acționat în scopul reducerii victimizării înrândul participanților la trafic și asigurarea siguranței rutiere.

Sancțiunile contravenționale au reprezentat încălcări ale legislației rutiere, dar șiale normelor din domeniul ordinii și siguranței publice.

Polițiștii au aplicat 108 sancțiuni contravenționale, 102 conform OUG 195/2002,iar dintre acestea, 39 pentru viteză neregulamentară.

În cadrul activităților s-a urmărit totodată descurajarea conducerii vehiculelor sub efectul alcoolului și depistarea persoanelor care nu respectă prevederile legale.

Au fost reținute în vederea suspendării trei permise de conducere și un certificat de înmatriculare, urmare neregulilor constatate privind starea tehnică a autovehiculului.

Doi conducători auto au fost depistați de polițiști rulând cu viteza de 101,respectiv 107 km/h, pe strada Observatorului și pe Bulevardul Muncii, din municipiul Cluj-Napoca.

Ambii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, fiind totodată dispusă măsura complementară a sancțiunii contravenționale de reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Informații transmise prin comunicatul de presă al IPJ Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *