ACȚIUNE PENTRU COMBATEREA ÎNCĂLCĂRII REGIMULUI DE VITEZĂ – ROADPOL SPEED MARATHON

ACȚIUNE PENTRU COMBATEREA ÎNCĂLCĂRII REGIMULUI DE VITEZĂ – ROADPOL SPEED MARATHON

Potrivit IPJ Cluj, în cursul zilei de ieri, 21 aprilie a.c, polițiștii din cadrul Brigăzii Autostrăzi au acționat pe tronsonul de autostradă Câmpia Turzii-Nădășelu, respectiv Tg-Mures-Chețani, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și impunerea unei disciplinei rutiere în rândul conducătorilor auto.

În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 126 reprezentând depășirea vitezei maxime admise, context în care au fost reținute 13 permise de conducere.

În total au fost reținute 18 permise de conducere, dar și 4 certificate de înmatriculare.

Valoare totală a sancțiunilor aplicate este de 99.710 lei.

Exemple:

În jurul orei 11:30, un conducător auto din județul Mureș, în vârstă de 35 ani, a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 191 km/h. În cauză s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 90 de zile și aplicarea amenzii în valoare de 1.305 lei.

În jurul orei 16:30, un conducător auto din județul Argeș, în vârstă de 35 de ani, a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 201km/h. În cauza s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioada de 120 de zile și aplicarea unei amenzi în valoare de 2.900 de lei.

În jurul orei 18.00, un conducător auto, cetățean străin, în vârstă de 27 de ani, a fost înregistrat cu aparatul radar rulând cu viteza de 226 km/h. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioada de 120 de zile și aplicată o amendă în valoare de 2.900 de lei.

De asemena, în intervalul orar 11:00-17:00, alți 7 conducători auto au fost depistați conducând cu viteze cuprinse între 181 km/h și 186 km/h, depășind limita maximă admisă pe respectivul sector de drum cu mai mult de 50 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *