Acțiune de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, după ce acesta a comercializat cantitatea de 55 grame de canabis

Acțiune de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, după ce acesta a comercializat cantitatea de 55 grame de canabis

Potrivit datelor transmise de către DIICOT, in comunicatul de presă, unde a avut loc o acțiune  de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, după ce acesta comercializa canabis.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, după ce acesta a comercializat cantitatea de 55 grame de canabis, în schimbul sumei de 2000 lei.
Acțiunea a fost urmată de surprinderea în flagrant a celui de-al doilea inculpat, după ce acesta a primit suma de 2000 lei în schimbul drogurilor pe care le furnizase anterior primului inculpat.

Cu ocazia percheziției efectuate asupra automobilului folosit de cel de-al doilea inculpat a fost descoperită și ridicată cantitatea de 220 grame de canabis.
În cauză au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară în urma cărora au fost descoperite și au fost ridicate 185 grame muguri de canabis, 640 grame de canabis, diverse cântare de înaltă precizie, echipamente destinate înființării și întreținerii culturii de canabis, grinder și mașină de confecționat țigarete.
În cursul zilei de astăzi, unul dintre inculpați urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc prev. de art. 2 al. 1 din Legea nr. 143/2000 (în modalitatea cultivării, deținerii în vederea vânzării și vânzării). Față de cel de-al doilea inculpat s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.