ACȚIUNE DE AMPLOARE DERULATĂ ÎN CLUJ-NAPOCA ȘI ZONELE ARONDATE

ACȚIUNE DE AMPLOARE DERULATĂ ÎN CLUJ-NAPOCA ȘI ZONELE ARONDATE

La data de 9 noiembrie a.c., în intervalul 17.00 – 20.00, în baza unui plan de acțiune întocmit la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, polițiștii din cadrul secțiilor 1-7 împreună și cele rurale, Apahida, Baciu și Florești, împreună cu structurile de jandarmi, respectiv Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, cu sprijinul structurilor de Poliție Locală Apahida, Baciu și Florești au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în sistem integrat.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, gestionarea situației migrației refugiaților și creșterea gradului de siguranță publică, fiind angrenate 163 de efective.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 1000 de persoane, dintre care 112 reprezentând cetățenii străini, și aplicate 184 de sancțiuni contravenționale, în cunatum de peste 41.000 de lei.

De altfel, au fost verificați 57 de operatori economici și aproximativ 40 de mijloace de transport public sau privat, fiind reținute 3 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *