ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR ÎN HUEDIN ŞI COMUNELE ARONDATE

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR ÎN HUEDIN ŞI COMUNELE ARONDATE

Potrivit informaților la sfârșit de săptămână au fost demarate mai multe acțiuni pe linie rutieră, pentru prevenirea și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, astfel ca;

În perioada 21-23 mai, politiștii din cadrul Poliției orașului Huedin și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin au acționat pe raza orașului și comunelor arondate, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică,combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, precum şi pentru impunerea respectării măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 135 de persoane şi au fost oprite pentru control 67 de vehicule.

Totodată, au fost verificate 10 societăţi comerciale cu privire la modul de respectare a normelor impuse pe perioada stării de alertă.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 44 de sancţiuni contravenţionale, 30 dintre acestea fiind aplicate conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice. 8 dintre aceste sancţiuni au condus la aplicarea măsurii complementare de suspendare a dreptului de a conduce, iar alte 6 la retragerea certificatelor de înmatriculare.

De asemenea, nerespectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, a condus la aplicarea unui număr de 14 sancţiuni contravenţionale,conform Legii 61/1991R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *