Accident rutier strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca

Accident rutier strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj-Napoca

Potrivit ISU Cluj, sa intervenit la un accident rutier pe strada 1 Decembrie 1918, în urma impactulului fiind produs între un autoturism și un motociclu.

O autospecială un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au fost alertate în jurul orei 12:30, ca urmare a unui accident rutier produs pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Cluj Napoca.


Pompieri au găsit la fața locului un autoturism și o motocicletă avariate, iar pasagerul și conducător motociclete erau întinși pe jos și a solicita asistență medicală. Aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți.

Din primele informații, conducătorul unui autoturism, de 60 de ani, din comuna Vultureni, care se afla pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la punerea în mișcare a autovehiculului, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca, pe aceeași stradă, cu direcția spre strada Miraslău.

Ulterior impactului, motociclul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Urmare a evenimentului produs, conducătorul motociclului, alături de pasagerul acestuia, un bărbat de 36 de ani, din Florești, au fost transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au fost negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *