Accident rutier produs pe raza localității Căpușu Mare

Accident rutier produs pe raza localității Căpușu Mare

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și unul SAJ au acționat pentru gestionarea unei situații de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe raza localității Căpușu Mare.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conștiență și cu multiple traumatisme.
Salvatorii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Bărbatul, în vârstă de cca 20 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
La fața locului au mai fost consultați doi bărbați, o femeie și un copil care au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți.
Pompierii au asigurat măsuri de acordare a primului ajutor calificat și protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *