Accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida, cu victime

Accident rutier produs pe centura Vâlcele-Apahida, cu victime

Potrivit informaților transmise de ISU Cluj, azi a avut loc un accident rutier pe centura Vâlcele-Apahida, unde a fost nevoie de intervenția Smurdului, și a SAJ, pentru victimele prinse în autoturism.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pentru a acorda asistență medicală de urgență persoanelor implicate într-un accident rutier produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autoturisme avariate și două persoane încarcerate într-unul dintre acestea.
S-a acționat imediat cu utilajele hidraulice și echipamentele speciale pentru a asigura accesul la victimele rămase blocate în autoturism și pentru a fi evacuate fără agravarea leziunilor suferite.
Cei doi bărbați descarcerati, dintre care unul prezenta multiple traumatisme și o stare generală gravă, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Alți doi bărbați au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. Aceștia prezentau afecțiuni ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *