Accident rutier produs în Valea Florilor

Accident rutier produs în Valea Florilor

Potrivit ISU Cluj, a avut loc un accident rutier in Valea Florilor, unde a fost nevoie de interventia Ambulantei la fata locului pentru acordarea de ingrijiri medicale persoanelor ranite, ulterior acestea fiind transportate la o unitate medicale.

O autospecială și două echipaje SAJ au fost alertate în această dimineață ca urmare a unui accident rutier, produs în localitatea Valea Florilor, comuna Ploscoș.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 09.30, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții se aflau încă înăuntrul acestora. Era vorba de doi bărbați, în vârstă de cca 60 de ani, în stare de conștiență și cooperanți.
După ce au fost consultați de către echipajele SAJ, au mers pe picioarele lor la ambulanțe pentru a fi transportați la spital, în vederea investigațiilor și îngrijirilor de specialitate.

Au mai fost consultate două persoane la fața locului, care este posibil să fie transportate la spital. Toate persoanele consultate prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *