Accident rutier petrecut pe strada Dejului din Municipiul Gherla, unde  au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă

Accident rutier petrecut pe strada Dejului din Municipiul Gherla, unde au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în Municipiul Gherla, pe strada Dejului. O autospecială cu modul de descarcerare a participat la misiune, în sprijin venind și un echipaj SAJ. În accident au fost implicate trei autoturisme și o motocicletă. Nu au existat persoane încarcerate.

Un bărbat de 64 de ani a fost transportat la spital de echipajul SAJ. Acesta a suferit leziuni ușoare, iar misiunea pompierilor s-a încheiat în urmă cu puține momente. De la această intervenție nu avem imagini.

Echipajul SMURD de la Garda de Intervenție Gilău a avut parte de o misiune memorabilă în localitatea Măguri Răcătău. În jurul orei 16:00, colegii noștri au fost solicitați să transporte la spital o femeie însărcinată în 40 de săptămâni, care resimțea deja contracții.

Paramedicii și-au dat seama că o naștere este iminentă, așa că au tras pe dreapta și au asistat-o pe mămică.
În cele din urmă, aceasta a născut în ambulanță o fetiță perfect sănătoasă, de două kilograme și jumătate. Bucuroasă, mama a spus și cum o va chema pe micuță: Maria Georgiana. Ulterior, cele două au fost preluate de o altă ambulanță SMURD, ajungând în siguranță la spital.
„Am avut un echipaj minunat și ne-am coordonat foarte bine. E cel mai natural și frumos lucru care se poate întâmpla. O naștere înseamnă cercul vieții. A fost de-a dreptul special”, a mărturisit comandantul de echipaj, plutonierul adjutant Deak Francisc Claudiu. De-a lungul carierei, paramedicul a mai asistat la trei nașteri în condiții similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.