Accident rutier petrecut în localitatea Mihai Viteazu

Accident rutier petrecut în localitatea Mihai Viteazu

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe raza localității Mihai Viteazu.
La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă cu modul de descarcerare și instalații pentru stingerea incendiilor, un echipaj SMURD și unul SAJ.
În momentul sosirii, echipajele operative au găsit un autoturism cu un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, aflat în stare gravă, pe locul șoferului, precum și o conductă de gaze avariată.
Pompierii au acționat pentru a evacua bărbatul folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i agraveze starea de sănătate și l-au predat echipajului SMURD în vederea acordării primului ajutor calificat și transportul la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Conform primei evaluări, bărbatul se pare că suferea de afecțiuni cronice care au fost agravate de traumatismele produse în accident.
De asemenea, au fost necesare măsuri pentru prevenirea incendiilor având în vedere scăpările de gaze din conducta aflată în vecinătatea autoturismului.
Alte două femei, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au fost consultate la fața locului și transportate la spital, de echipajele SMURD și SAJ, pentru îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *