Accident rutier grav produs pe raza localității Luncani

Accident rutier grav produs pe raza localității Luncani

Potrivit ISU având în vedere ca pe raza localității Luncani sa produs un accident rutier foarte grav, unde fața locului au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate.

O autospecială cu modul descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs în localitatea Luncani.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar la fața locului au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate. În ultimul dintre acestea se aflau încarcerate un bărbat și o femeie, care prezentau mai multe traumatisme și erau în stare de conștiență, cooperante.
S-a acționat imediat cu sculele hidraulice pentru a se tăia și extrage, cele două persoane încarcerate, folosind echipamentele speciale, astfel încât se nu le fi agravate leziunile suferite. Victimele au fost preluate de ambulanțe și au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Un al doilea bărbat a fost consultat la locul accidentului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.
Pompierii au acționat pentru descarcerare, acordarea primului ajutor calificat și au sprijinit eliberarea căii rutiere pentru a se putea relua traficul rutier în siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.