Accident rutier grav produs între Sânmărghita și Beclean

Accident rutier grav produs între Sânmărghita și Beclean

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare din cadrul ISU Cluj, două echipaje SAJ și un echipaj SMURD din cadrul ISU BN au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs între localitățile Sânmărghita și Beclean.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 15.30, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, un bărbat de 70 de ani întins pe carosabil cu traume incompatibile cu viața, o femeie încarcerată, în vârstă de cca 60 ani, care era prezenta pierderi de conștiință și traumatisme multiple.

Au fost întreprinse manevre pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență a acesteia, fiind transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Un alt bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.
La fața locului a fost solicitat un medic veterinar pentru a acorda îngrijiri medicale unui câine care se afla în autoturism în momentul accidentului.
Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.