Accident rutier grav, cu victime in Ocna Dej

Accident rutier grav, cu victime in Ocna Dej

Potrivit ISU Cluj, azi 03.04.2022, s-a intervenit in urma unui accident rutier grav, in Ocna Dej, unde a  fost nevoie de intervenția echipajelor de salvare, in urma căruia un tânăr a fost prins într-o mașina contorsionată.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în cursul acestei nopți pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat unui tânăr prins într-o mașină contorsionată, în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ocna Dej.
La fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.
În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla un tânăr încarcerat, în stare de conștiență care prezenta multiple traumatisme.
S-a acționat cu echipamentele de descarcerare pentru îndepărtarea caroseriei contorsionate și pentru extragerea tânărului, astfel încât să nu-i fie agravate traumatismele suferite. Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
De asemenea, alți doi tineri au fost consultați la fața locului și au fost transportați la spital, de către echipajul SMURD, pentru îngrijiri de specialitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *