Accident rutier grav, cu victime în apropierea localității Păniceni

Accident rutier grav, cu victime în apropierea localității Păniceni

Potrivit ISU Cluj, o autospecială și un echipaj SMURD se aflau în apropierea localității Păniceni, pentru a gestiona urmările unui accident produs anterior acestui eveniment. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea și încarcerarea a două persoane în autoturismul care a intrat în coliziune cu un autocamion.
Pompierii au acționat imediat pentru a stinge flăcările care au izbucnit din compartimentul motor al autoturismului și pentru descarcerarea femeii și bărbatului care se aflau în stare gravă și au solicitat sprijinul unui echipaj medical la fața locului.
Prima a fost scoasă femeia, în vârstă de cca 60 de ani, a cărei stare s-a agravat și mai mult, intrând în stop cardio-respirator.
Pompierii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de terapie intensivă, după care a fost continuată resuscitarea avansată. Din păcate toate aceste eforturi nu au readuce semnalele vitale persoanei resuscitate.
Apoi au fost utilizate ultilajele hidraulice pentru a descarcera bărbatul din autoturism, care prezenta traumatisme grave și avea pierderi ale stării de conștiență. Acesta a fost preluat de către salvatori pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.