Accident rutier cu decesul a două persoane în urma stop cardio respirator

Accident rutier cu decesul a două persoane în urma stop cardio respirator

Potrivit ISU Cluj, azi dimineață a avut loc un accident rutier, unde sa intervenit în urma acestuia, în localitatea Căpușu Mare, unde două persoane au decedat în urma stop cardio respirator a acestora.

Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accent rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.
Pompieri a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule.
Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardio respirator.
Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.
Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia.
La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *