Accident grav in apropriere de Izvorul Crisului, descarcerare și acordarea asistenței medicale

Accident grav in apropriere de Izvorul Crisului, descarcerare și acordarea asistenței medicale

Potrivit ISU Cluj, a avutloc un accident rutier in apropriere de Izvorul Crisului, unde a fost nevoie de descarcerare si acordarea de ingrijiri medicale la fata locului.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs între localitățile Șaula și Izvorul Crișului.
Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.50, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate. În ultimul se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, care era în stare de conștiență și era cooperant.
S-a acționat imediat cu echipamentele hidraulice și echipamentele speciale pentru tăierea caroseriei contorsionate și evacuarea victimei fără să-i agraveze traumatismele suferite. La fața locului au fost asigurate măsuri de siguranță și de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil.
Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
La fața locului a mai fost consultată o femeie de cca 30 de ani, care, de asemenea, a fost transportată la spital. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.