A cincea ediție SPORTS FESTIVAL: 13-16 iunie 2024

A cincea ediție SPORTS FESTIVAL: 13-16 iunie 2024

Cea de-a cincea ediție SPORTS FESTIVAL, cel mai mare eveniment multi-sport din România, va avea loc în 1316 iunie 2024, în Cluj-Napoca. După o nouă ediție de succes organizată anul acesta, în 1-4 iunie, cu record de participanți, organizatorii se pregătesc deja pentru următorul festival care va aduce noi surprize și provocări iubitorilor de sport. Evenimentul se va desfășura, ca de obicei, în zona platoului Cluj Arena, Aleea Stadionului, Radisson Park, Parcul Central, Părculețul de Copii de lângă stadion și Parcul Iuliu Hațieganu. Data de start coincide cu ultimele zile de cursuri pentru elevii care sunt așteptați la mișcare.

Peste 150.000 de copii și adulți au descoperit și s-au bucurat de un întreg univers al sportului la cea de-a patra ediție a Sports Festival. Evenimentul a însemnat activități de inițiere în 27 de sporturi, provocări pe traseul Survivor România, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, un masterclass dedicat profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive, demonstrativul de fotbal al anului, All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, concerte și multă distracție!

Deschisă în 1 iunie, de Ziua Copilului, zona de festival a fost cucerită de copiii care au făcut mișcare și s-au bucurat de zonele de inițiere, de jocurile de pe Aleea Stadionului și de clasele organizate la scena Sports Festival. În total, 15.000 copii au încercat gratuit sporturile deschise spre inițiere: aikido, badminton, baseball, baschet, caiac, cross training, dans, escaladă, fitness, fotbal, functional training, gimnastică, golf, handbal, judo, kyokushin, mountain bike, orientare sportivă, rugby, roundnet, schi fond, scrimă, șah, tenis de câmp, teqball, tenis de masă și volei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *