UNTOLD CAUTĂ PESTE 2.000 DE VOLUNTARI

UNTOLD CAUTĂ PESTE 2.000 DE VOLUNTARI

Voluntarii sunt o componentă importantă în procesul de organizare al festivalului UNTOLD, aceștia fac parte din echipa care, în fiecare an, oferă o experiență unică în cele patru zile și patru nopți de festival. Cei care se înscriu în voluntariat pot face parte și din echipele artiștilor și DJ-ilor internaționali care vin la festival.

Peste 2.000 de persoane, care au peste 16 ani împliniți, sunt așteptate să se alăture echipei de voluntari pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD. Perioada de înscriere se derulează în perioada 24 aprilie – 24 mai, online, pe https://forms.gle/YLzYSDpRHA5BcRit8

După această perioadă, voluntarii vor trece printr-o etapă de selecție, iar răspunsurile pentru cei aleși în echipă vor fi transmise până pe data de 15 iunie 2024.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD pot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Acces, Acreditări, Angels, Backstage, Check-in, Resolution, User Experience, Stewarzi, HR sau Logistică.

Doritorii pot selecta cinci opțiuni în alegerea departamentelor, după care vor fi distribuiți către un singur department, în funcție de numărul de locuri disponibile și de ordinea în care a fost realizată selecția. Voluntarii selectați vor participa la sesiuni personalizate de pregătire și training pentru fiecare echipă în care vor intra.

În 2023 la UNTOLD au fost peste 2000 de voluntari.